Junioreilla SM-kisaviikko takana, Anastasia pronssille ja Matias neljäs!

Matias Nurmijärvellä.

Kuluneella viikolla kilpailtiin junioreiden Suomen mestaruuksista. SM-kisoihin osallistui neljä Tuusulan junioria, Matias Rantala, Joel Talusen, Anastasia Hekkonen ja Oskari Mölkänen.

18- ja 21-vuotiaiden sarjat pelattiin Nurmijärvellä. Matias nousi toisen ja kolmannen päivän hienolla kirillä neljänneksi tuloksella +9 (79, 73, 73), mitali jäi vain lyönnin päähän. ”Ensimmäisenä päivänä peli ei kulkenut ihan odotusten mukaisesti, koska tärkeät putit eivät uponneet. Samana iltana päätin tehdä asiaan muutoksen ja kävin treenaamassa putin kuntoon Tuusulassa. Treenin tuotos näkyi heti seuraavana päivänä ja jatkui myös viimeisellä kierroksella. Olen kuitenkin tyytyväinen 4. sijaan koska sain pelattua nousujohteisen kisan josta on hyvä jatkaa kautta eteenpäin”, kertoo Matias.
Joel, Oskari ja Anastasia Vierumäellä.

 

Vierumäellä pelattiin  14- ja 16-vuotiaiden sarjat. Anastasia Hekkonen voitti 14-vuotiaiden tyttöjen sarjassa SM-pronssia tuloksella +35 (79, 85, 87)! ”Pääsin Tuusulan golfklubin kilparyhmään marraskuussa 2018. Talven aikana tapahtui niin paljon kehitystä, että uskalsin osallistua SM-kisaan ja nappasin jopa mitalin. Haluan kiittää valmentajia, junioritoimikunnan ja kilparyhmän jäseniä -meillä on loistava ilmapiiri joka mahdollistaa tällaiset onnistumiset!”

Mikko Ilonen onnittelee Anastasiaa

 

Oskari ja Joel osallistuivat 16- vuotiaiden sarjaan. Oskari tuli SM-kilpailussa T8-sijalle tuloksella +17 (77, 76, 80), Joel oli T18 (+20, 72, 75, 89).

”Vierumäellä oli kiva pelata. Tämä oli hyvä kisa alkukauden joidenkin vaikeiden kisojen jälkeen. Peli kulki hyvin ja onnistuin pelaamaan lyönti kerrallaan”, Oskari kertoo. Joelilla peli ei viimeisenä päivänä kulkenut tavalliseen tapaan. ”Kisan eka päivä sujui lähinnä odotusten mukaisesti viimeisen väylän tuplabogia lukuun ottamatta. Toisena ja kolmantena päivänä etenkin lyönti alkoi hajoamaan ja peli oli todella epävarmaa. Huonoja päiviä sattuu kaikille ja se on osa golfia. Nyt vaan peli takas kondikseen heinäkuun isoja kisoja varten”, Joel miettii.
Anastasialle SM-pronssia!