Junioreiden FJT kausi paketissa

Matias Pirkkalassa

Kauden 2019 viimeinen FJT-kisa pelattiin Golf-Pirkkalassa. Seuran koko koneisto oli viritetty parhaalla mahdollisella tavalla kauden päätökseen. Osallistujien ja yleisön mielestä siinä olikin onnistuttu hienosti. Pirkkalassa pelaajat saivat nauttia mm. players loungen sekä kentällä kiertävän ”kahvilan” palveluista, joten sateinen sääkään ei päässyt latistamaan tunnelmaa.

FJT-kisoja on 2019 kauden aikana pelannut kuusi eri Tuusulan pelaajaa,  Matias, Joel ja Oskari näistä ahkerimmin. Samat pojat olivat mukana myös kauden viimeisessä kisassa Golf-Pirkkalassa. Kaikille tämä kolmen kierroksen kisa oli hyvin tapahtumarikas. Matias suoriutui tuusulalaisista parhaiten ollen sijalla T13.

Matias kommentoi kisan jälkeen että ”oma kisakausi Suomessa on nyt paketissa ja ihan tyytyväinen olen loppusijoitukseen vaikka pelissä ja etenkin lyönnissä on vielä paljon tehtävää.
Kenttä oli hyvässä kunnossa ja kisa oli erinomaisesti järjestety. Vielä on onneksi hyvää aikaa treenata ulkonan ennen kuin alka talvikausi”

Myös Joeliin Pirkkalan teki vaikutuksen. ”Kisaolosuhteet olivat loistavat ja mielestäni tämä oli parhaiten järjestety FJT tällä kaudella.
Vaikka tämä kisa ja loppukausi ei sujunutaan odotusten mukaisesti, olen silti kehittynyt kauden aikana pelaajana ja etenkin draivaaminen ja puttaaminen on kehittynyt paljon.

Joel Pirkkalassa

Kisakausi kotimaassa on nyt ohi, mutta lokakuussa kisaan vielä Suomen joukkueessa Nordic Junior nelimaottelussa Tanskassa.

Osku summasi FJT-kisaa näin. ”Putti toimi kisan ajan pääosin hyvin. Lyönnin kanssa oli ajoittain vaikeuksia. Erityisesti tällä kentällä jos ei osu väyliin niin on helposti pahoissa ongelmissa”.

Oskarin loppukauden kisasuunnitelmat on vielä hieman avoinna.

 

Junioreien mietteitä kaudesta ja tulevista suunnitelmista tulee luettavaksenne syksyn mittaan Junnublogi-sivulle.

 

 

Oskari Pirkkalassa