Juhannuskisaa pelattiin pariscramblena iloisessa tunnelmassa

Aurinkoa, iloista porukkaa, mahtavat slopet, hyvää ruokaa ja haitarimusiikkia

Siinä oli resepti klubitoimikunnan järjestämälle Juhannus scramble –golfkisalle. Kisattiin 12 reikää täysillä slopeilla. Se oli klubitoimikunnan juhannuslahja pelaajille. Tulokset muodostuivat kohtuullisen hyviksi näillä eväillä.

Väylällä 14 oli Kasper porukoineen loihtinut juhannuskoivun keskelle väylää. Siihen lähimmäs osui Nakkham Siriwan. Hänet kukitettiin Henryn Kukan juhannusseppeleellä.

Lähimmäs koivua voittaja Nakkham Siriwan

 

Varsinaisen kisan voitti kaksikko Juha Millaskangas ja Hannu Torola. Heidän tuloksensa oli 38 netto. Urhoollisesti pojat antoivat kukittaa itsensä juhannusseppeleillä.

Kisan voittajat Hannu Torola ja Juha Millaskangas

 

Toiseksi varsinaisessa kisassa pelasivat Merja ja Risto Wuorio samalla tuloksella 38. Heidän slopensa oli 8, kun voittajien oli 2.

Merja ja Risto Wuorio – juhannuskisan toiseksi tullut pari.

Kolmansia kisassa olivat Jari Piiparinen ja Raimo Koponen tuloksella 39. Raimo ehti lähteä ennen juhannuskranssien jakoa ja arvonnassa kranssin voitti Mervi Kilpikoski. Piiparisen päähän ei hevillä saatu kranssia aseteltua, mutta se kädessään hän kuitenkin tilaisuudesta poistui.

Illan kruunasi terassilla nautittu ravintola M.Parin valmistama grili-illallinen, jossa alkuun syötiin erilaisia salaatteja, pääruokana kassleria ja perunoita. Jälkiruuaksi saatiin mangokakkua.

 

Tietysti pääosassa oli kaunis, aurinkoinen aatonaaton ilta ja hyvä seura, jota löytyi jokaisesta 44 hengen pöydästä.

 

Klubitoimikunta kiittää kaikkia iltaan osallistuneita ja toivottaa teidät tervetulleiksi seuraaviin klubitoimikunnan järjestämiin tilaisuuksiin.

Klubitoimikunta