Jouni Varjonen voittoon seniorien UAS-reikäpelissä 15.6.

Jouni Varjonen (vas.) ja Riku Niemi (oik.)

Uudenmaan alueen senioreiden (UAS) reikäpeli-CUP jatkui Tuusulan Golfklubin kentällä, jonka greenit ja väylät olivat erinomaisessa kunnossa. Aurinkoinen, lämmin sää (+ 23 astetta) suosi jännittäviä kamppailuja.

TGK:n Jouni Varjonen (HCP 3,3) oli erinomaisessa vireessä voittaen ylivoimaisesti 5/4  Hirvihaaran Golfseuran (HiGM) Riku Niemen (HCP 4,0). Jouni voitti 8 reikää ja Riku 2 reikää. Jounin epävirallinen 18 väylän tulos oli loistava 73 lyöntiä.
TGK:n Jari Piiparinen (HCP 7,3) hävisi kovan taistelun jälkeen viimeisellä väylällä HiGM:n Ari Hagrenille (HCP 7,9).
TGK:n Sirkka Hyytiäinen (HCP 14,3) taipui vasta viimeisellä väylällä HiGM:n erittäin pitkälyöntiselle Terhi Hynniselle (HCP 10,7). Terhi pelasi loistavan 82 lyönnin tuloksen.
Nyt, kun TGK ja HiGM ovat pelanneet kaikki kolme reikäpeliotteluaan on tilanne kutkuttavan jännittävä, kun jäljellä on enää ratkaiseva Nurmijärven (NGK) ja Kotojärven välinen ottelu KjKg:n kotikentällä. Nyt TGK johtaa 8 pisteellä voitettuaan yhteensä 51 reikää. Toisena on HiGM myös 8 pisteellä voitetuaan 43 reikää. Kolmantena on KjKg 7 pisteellä voitettuaan 37 reikää ja viimeisenä NGK samalla pistemäärällä voitettuaan 33 reikää. Voitolla viimeisestä reikäpeliottelusta NGK voi nousta vielä jopa voittoon. Kaksi parasta joukkuetta pääsee jatkopeleihin.
Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä