Jari Laitinen in memoriam

Maanantaina 23.5.2016 puolilta päivin jouduttiin Tuusulan Golfklubin pihalla laskemaan Suomen lippu puolitankoon. Klubille oli juuri saapunut suruviesti kenttämestari Jari Laitisen äkillisestä sairauskohtauksen aiheuttamasta kuolemasta.

Jari oli työskennellyt TGK:n kenttämestarina vähän yli kymmenen vuotta. Työhön kuuluivat kaikkinaiset kentänhoitoon liittyvät, asiantuntemusta vaativat tehtävät, työntekijöiden rekrytointi sekä työnjohto. Jo ennen kenttämestariksi nimittämistään Jari toimi kentällämme kolmen vuoden ajan apulaiskenttämestarina. Sitä ennen hän oli kentänhoitajana Keimola Golfissa kahdeksan vuotta ja Peuramaa Golfissa kaksi vuotta. Kentänhoitouransa Jari aloitti Pickala Golfissa vuonna 1992.

Jari Laitinen oli suorittanut golfkentänhoitajan ammattitutkinnon Vierumäellä sekä golfkenttämestarin erikoisammattitutkinnon Lepaalla. Hän toimi alalla laajemminkin, muun muassa Suomen Golfkentänhoitajien yhdistyksen hallituksen jäsenenä, varapuheenjohtajana ja rahastonhoitajana. Hän oli myös mukana opetushallituksen alan ammattitutkintoja uudistavassa työryhmässä. Talvisin Jari oli useita viikkoja opintomatkoilla työskennellen eri tunnetuilla golfkentillä Englannissa, Skotlannissa ja Ranskassa.

Kuollessaan Jari Laitinen oli 48-vuotias. Häntä jäivät kaipaamaan vanhemmat ja kaksi aikuista tytärtä. Uskollinen ystävä ja työtoveri, Topelius-koira, on seurannut isäntäänsä muille maille.

Tuusulan Golfklubin hallitus ja jäsenistö kunnioittavat Jari Laitisen muistoa ja ottavat osaa omaisten suruun.

Meillä on ikävä sinua Jari.

Klubitalolle on asetettu esille Jari Laitisen muistoadressi, johon kuka tahansa klubilla kävijä voi halutessaan kirjoittaa nimensä kunnioituksensa osoitukseksi.

Jari Laitinen ja Topelius-koira olivat erottamattomat.