Iloinen tiimi palveluksessanne

Tällä kaudella klubin palvelusta vastaavat viime kaudelta tutut Emma Torppa, Nora Miettunen, Annariina Nikku ja Henna Mäkiaho. Heidän lisäksi klubilla aloittaa neljä uutta iloista asiakaspalvelijaa, jotka esittäytyvät alla tarkemmin.

Jaana Hillebrandt

“Olen 19 -vuotias, keväällä 2016 lukiosta valmistuva keravalainen. Harrastin joukkuevoimistelua yli 10 vuotta, josta viimeiset vuodet kilpailin kansainvälisellä tasolla. Vuoden vaihteessa kuitenkin päädyin lopettamaan oman urani ja nyt valmennankin useita eri joukkueita saman rakkaan lajin parissa. Minulla on myös pitkä golf-historia; olen suorittanut green cardini jo lähes 10 vuotta sitten, mutta voimisteluharrastukseni vuoksi golf on aina jäänyt taka-alalle. Tänä kesänä aion kuitenkin herätellä tämänkin harrastuksen uudelleen ja toivottavasti päästä pelaamaan myös menetettyjen vuosien edestä.”

Mirka Wallin

“Olen 27 -vuotias golfkentän kasvatti, joka tekee paluun golfkentälle niin viheriöille kuin tiskin taakse tänä kesänä. Golfharrastus on ehditty aloittaa ja lopettaa moneen otteeseen vuosien varrella. Muita harrastuksiani ovat lenkkeily ja lumilautailu. Koulutukseltani olen restonomi ja työskennellyt viimeksi lentokentällä.”

Vera Miettunen

“Olen Vera Miettunen, 19 vuotias tuusulalainen tyttö. Minulla on viime metrit Helsingin luonnontiedelukiota jäljellä, jonka jälkeen tähtään opiskelemaan lääketiedettä. Työn ohella tykkään harrastaa monipuolista urheilua ja etenkin kokeilla uusia lajeja. Vastapainona nautin myös laulamisesta ja ruoan laitosta. Suvussani pelataan paljon golfia ja olen itsekin suorittanut Green Cardin jo muutamia vuosia sitten, mutta pelaaminen omalta osaltani on vielä jäänyt hieman vähemmälle. Kuka tietää, ehkäpä golf kärpänen puraisee tänä kesänä. Odotan tulevaa kautta innolla.”

Neea Torola

“Olen pian 20 vuotta täyttävä sporttinen, pirteä ja positiivinen keravalainen. Opiskelen ensimmäistä vuotta osteopaatiksi Metropoliassa. Olen harrastanut taitoluistelua 15 vuotta ja nyt valmennan kolmatta vuotta aktiivisesti kilparyhmiä. Vapaa-ajalla käyn myös kuntosalilla. Golf on tuttu laji isän ja poikaystävän harrastuksena, mutta itse en ainakaan vielä golfaa.”

Kauden 2016 asiakaspalvelutiimi: Jaana Hillebrandt, Annariina Nikku, Emma Torppa, Nora Miettunen, Mirka Wallin, Neea Torola, Vera Miettunen ja Henna Mäkiaho.