Ihanan kaunis ja lämmin kevätpäivä siivitti naiset koviin tuloksiin.

Lauantaina 18.5.2019 pelattiin Tuusula Ladies Open sponsored by Järvenpään Lucinda. Luonto helli tapahtumaa kauneudellaan ja lämmöllä. Lucinda Järvenpäästä helli naisia runsailla palkinnoilla.

Lucinda on vuonna 1989 perustettu järvenpääläinen naistenvaatteiden erikoisliike, joka palvelee naisia tarjoamalla klassista, rokahtavaa, maanläheistä jne. muotia jokaiselle. Valikoimassa on useimmat tunnetut brandit Gerry Weber, Mac Jeans, Mos Mosh, Masai, Joseph Rbkoff, Ritva Falla, Frank Lyman jne. Liike sijaitsee Järvenpään keskustassa osoitteessa Sibeliuksenkatu 19 c, lisäksi tuotteita myydään verkkokaupassa ja facebookin kautta.

Tuusula Ladies Open Scramble sponsored by Lucinda, kilpailun palkinnonsaajat.

Ennätysmäinen joukko naisia lähti väliaikalähdöin klo 10.00 alkaen nauttimaan pelaamisesta ja hyvästä seurasta. Meitä oli kaikkiaan 42 naista kahden hengen joukkueissa.  Pelimuoto oli kahden hengen scramble. Lähemmäs lippua lyötiin väylällä 2 ja pisin draivi väylällä 18.

Tulostaso oli loistava. Parhaat kaksi joukkuetta ylsivät nettosuorituksiin 65 lyöntiä ja 66 lyöntiä. Parhaina pelaajina tulivat maaliin Maritta Kinnunen ja Jaana Björkman nettotuloksella 65 ja kakkosina tuloksella 66 Raija Kyhälä ja Marja-Liisa Kauppinen. Kolmanneksi tulivat nettotuloksella 68 Veera Koskinen ja Leena Mattila.

Lähimmäs lippua pääsi Minna Pyykkö 133 cm ja pisimmän draivin vetäisi Åsa Kråkström.

Voittajaporukka palkittiin Lucindan lahjakorteilla ja arpajaisiin jäi vielä Aarikan koruja Lucindan tarjoamina. Lisäksi kaikki leidit saivat lähdössä Lucindan yllästyspussin.

Ladykapteeni meni kaikista palkinnoista, verokuiteista jne. niin ymmälleen, että unohti pyytää voittajia pitämään voittajien puheen. Olen siitä syvästi pahoillani ja antanette anteeksi huolimattomuuteni. Seuraavalla kerralla kirjoitan ylös kaiken ja toivon, että muistan lukea muistilapun.

Olette tervetulleita kaikkiin tapahtumiin, joita naistoimikunta järjestää kesän aikana. Pidetään yhdessä mukavia iltoja, pyhiä ja lauantaita.

Pelataan MUNTAVALLAPELATA ja nautitaan kesästä.

Eevis