Hyvää kevättä Tuusulan Ladyt

Tämän kevään saatamme kaikki muistaa kauan. On ollut erilainen aloitus loistavalla kentällämme. Toivottavasti mahdollisimman monet ovat päässeet jo pelaamaan.

Yhteistapaamisia naisten kesken emme pääse vielä järjestämään. Onneksi meillä on mahdollisuus pelata viikkokisaa toukokuun alusta joka torstai. Viikkokisaan tulee ilmoittautuminen NexGolfiin ja TGK:n nettisivuille tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta, pelaamisesta ja maksusta.

Toinen ilahduttava uutinen on se, että Naisten Eclecticiä voidaan pelata vaikka heti. Pelaat kierroksen ja ilmoitat tuloksesi caddiemasterille sähköpostilla osoitteeseen caddie@tgk.fi.

Parhaat tulokset eclecticissä palkitaan kauden päätteeksi, vaikka kyseessä ei olekaan varsinainen kilpailu. Eclecticiä pelataan ½-tasoituksin, tasoitus katsotaan viimeisen eclectic-pelipäivän mukaan.

Eclectic on siis pelimuoto, jossa jokainen hakee parasta väyläkohtaista tulostaan ja sitä kautta parasta mahdollista kierrostaan. Ensimmäisen eclectic-kierroksesi jälkeen voit ilmoittaa vaikka vain yhden reiän parannuksen kerrallaan.

Ilmoittelen heti, kun Naisten tapahtumia ja yhteisiä peli-iltoja on taas mahdollista järjestää. Kannattaa vierailla usein uusituille TGK:n nettisivuilla ja Kilpailukalenteri tarkoittaa myös tapahtumakalenteria.

Toivottavasti olet pyytänyt päästä jäseneksi facebook-ryhmään ”TGK ladyt”. Olen siinä ylläpitäjänä ja otan sinut riemuiten mukaan ryhmään.

Mukavia pelejä ja vilkutellaan toisillemme kentällä, vaikka oikeasti tekisi mieli halata.

 

Naistoimikunnan puolesta
Eevis, ladykapteeni