Hyvää kauden alkua Jeah Golfin opettajien puolesta!

Tuusulan Golfklubin opetustoiminta rullaa vanhaan malliin Heinin, Arin ja Patrickin opetuksissa. Lisäkäsiksi tulevalle vuodelle on saatu uusi opettaja. Pitkän linjan golfammattilainen PGA Professional Mika Mäki antaa myös opetuksia täydentäen opetustarjontaamme. Tutustu opettajiimme sivuillamme: www.jeahgolf.com/opettajat
Kaikkien opettajien kalenterit ja opetukset on nähtävissä varauskalenterissamme: www.varaaheti.fi/jeahgolf
Kevään aikana tarjolla on useita eri tapoja ottaa pelitaidot haltuun kautta varten. Jatkokurssi on näppärin tapa käydä läpi kaikki lyönnit kauden alussa tai voit osallistua  lauantaitreeneihin, viikkotreeneihin tai treeniryhmiin, vaikka läpi kauden syyskuun loppuun asti.
Huomio Naiset! Patrick vetää Tuusulan Golfklubin naisille viikkotreenejä torstaisin kello 19-20. Treenien hinta on 15€ / kerta. Ilmoittaudu treeneihin täältä: https://www.varaaheti.fi/jeahgolf/fi/tgkgolfschool/viikkotreenit
Uudet pelaajat ovat tervetulleita Green Card-kurssillemme, jonka jälkeen lajitaitojen harjoittelemista voi jatkaa esimerkiksi viikkotreeneissämme.
Juniorien golfkesän starttaa perinteisesti Jeah Golf Camp 7.-11.7, joka on suunnattu alakouluikäisille. Mukaan mahtuu vielä!
Lisäinfoa opetuksistamme löydät täältä: www.jeahgolf.com/opetus
Erinomaista golfkautta kaikille ja nähdään opetuksissa!
Terveisin,
Heini, Ari, Patrick ja Mika
TGK Golf School
Jeah Golf