Hoito- ja rahoitusvastikkeiden laskutus

Hoitovastikkeet laskutetaan tammikuun aikana eräpäivällä 15.2.2016. Rahoitusvastikkeet laskutetaan erikseen toukokuussa ja ne erääntyvät maksettavaksi kesäkuun alussa.

Vastikemaksut mahdollista maksaa osissa

Vastikemaksut on mahdollista maksaa viime vuoden tapaan Nexgolf Erämaksun avulla. Kun olet saanut vastikelaskusi ja haluat maksaa sen erissä, toimi näin:

  1. Kirjaudu tunnuksillasi NexGolfiin ja tutustu NexGolf Erämaksuun Laskut-osiossa
  2. Hae Erämaksua
  3. Luottopäätöksen saat heti

Palvelun tuottaa Lindorff.

Sähköinen laskutus

Mikäli haluat vastaanottaa laskut jatkossa sähköpostilla perinteisten paperilaskujen sijaan niin käy muuttamassa Nexgolfin jäsentiedoissasi kohta “Haluan vastaanottaa laskut sähköisesti” KYLLÄ – asentoon, tai ota yhteyttä toimistoon.

Sähköisesti lähtevistä laskuista lähtee laskun päivämäärällä sähköpostiviesti Nexgolfissa tiedossa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Viestissä on laskun tiedot sekä linkki Nexgolfiin. Linkki vie Nexgolfin kirjautumissivulle, josta pääset onnistuneen kirjautumisen jälkeen omiin laskuihin, joissa uusi lasku näkyy. Sähköpostiviestissä on linkin lisäksi laskun tiedot, joten Nexgolfiin kirjautuminen ei ole välttämätöntä vaan laskun voi maksaa helposti sähköpostiviestissä näkyvien tietojen pohjalta.

Huomioittehan, että kyse ei ole e-laskusta vaan laskun toimitustavasta paperilaskun sijaan sähköpostilla.