Harrastegolf-tapahtuma lauantaina 22.9. klo 15.00

 

Hei Golffari,

Olet lämpimästi tervetullut Tuusulan Golfklubin maksuttomaan harrastegolf-tapahtumaan lauantaina 22.9. klo 15.00 alkaen!

 

Tapahtuma on suunnattu kaikille golfareille, joiden tasoitus on suurempi kuin 40. Sovit hyvin iloiseen joukkoomme, jos olet aloitteleva golfari, tai viimeisestä kierroksesta on jo kulunut tovi ja haluat kertailla lajin perusteita rennolla meiningillä.

Paikalla on Tuusulan Golfklubin golfopettaja Heini Haapala ja kapteeni Juha Millaskangas ja muita TGK:n aktiivitoimijoita. Pääset lyömään palloja rangella, jossa Heini antaa vinkkejä lyöntiisi, jos joku asia on päässyt unohtumaan.
Lähipelialueelle harjoitellaan lähipelilyöntejä,  joissa saat vinkkejä chippaamiseen ja puttaamiseen. Pääset myös pelaamaan kokeneemman golfarin opastuksella kolme väylää ja päivän päättää
kahvit klubilla ja keskustelua mieltä askarruttavista asioista liittyen sääntöihin, pelaamiseen ja kaikkeen mikä mieltäsi askarruttaa golfissa.

Välineet saat tarvittaessa lainaan klubilta ja golfkoulusta, joten sinun tulee vain ilmoittautua mukaan oheisesta linkistä ja saapua paikalle.

OHJELMA:
15.00                 Alkuinfo: Kokoontuminen klubin kahvioon
15.30                 Harjoittelua ja peliä: svingiä rangella, puttailua ja chippailua lähipelialueella ja peliä kentällä
n.17-18             Loppukahvit:  Infoa pelaamisesta ja harjoittelusta Tuusulan Golfklubilla

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

 

Tervetuloa mukaan!