Emma on klubin kahvilavastaava

TGK:n jäsenille ja muillekin golfpelaajille entuudestaan tuttu Emma Torppa on aloittanut klubin kahvilavastaavana. Tutuksi Emma on tullut työskennellessään caddiemasterina kolmena edellisenä kautena eli siitä lähtien kun uudelle klubitalolle muutettiin.

Emman uuteen toimenkuvaan kuuluu golfravintolan päivittäisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaaminen. Hän myös huolehtii tuotetilauksista sekä asiakaspalvelijoiden perehdyttämisestä anniskelu- ja kahvilamyyntiin. Kaikki asiakaspalvelijat, Emma mukaanlukien, myyvät vuorollaan sekä kahvilan antimia että peliaikoja ja golfvälineitä. Caddiemasterin vastaanotto muuttaa kahvilaravintolan yhteyteen toissavuotiseen tapaan.

Emma on 24-vuotias tuusulalainen nuori nainen. Lukion jälkeen Emma opiskeli Mikkelin ammattikorkeakoulussa palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmassa, mistä hän valmistui restonomiksi vuosi sitten.

Caddiemasterin asiakaspalvelutyö on ollut Emmalle erittäin mieluista monipuolisuutensa takia. ─ Toimenkuvan laajeneminen kahvilavastaavaksi on nyt entistäkin innostavampaa, hän sanoo.

Emma Torppa toimiii tällä kaudella klubin kahvilavastaavana.