eBirdie ja Golf Gamebook – Virallinen jäsen- ja tasoituskortti

Jo usean vuosikymmenen ajan käytössä ollut pelaajan henkilökohtainen jäsen- ja tasoituskortti siirtyi historiaan vuonna 2017, kun Golfliiton uusi sähköinen jäsenkortti, eBirdie, otettiin käyttöön. Android- ja iOS-puhelimissa toimiva jäsenkorttisovellus on golfarin monipuolinen tietokanava, joka pitää sisällään päivittäin päivittyvät tasoitustiedot, ajantasaiset tiedotteet ja tarjoukset seuralta ja Golfliitolta, sekä myös jäsenetukaupan, jonka kautta Golfliiton jäsenet pääsevät käsiksi vain heille suunnattuihin etuihin. Kortista löytyy myös sähköinen kenttäopas, jossa on kaikkien kenttien yhteystiedot.

Suomen Golfliiton ja GameBookin solmiman yhteistyösopimuksen myötä eBirdie on nyt osa Golf GameBook sovellusta. Meneillään olevassa ensimmäisessä vaiheessa vanha eBirdie sovellus on nyt liitetty kiinni Golf GameBook applikaatioon, joka tuo virallisen jäsen- ja tasoituskortin luontevasti käyttäjien saataville. Jatkossa voit pelata virallisen tasoituskierroksen Golf GameBookin tuloskorttia käyttäen, ja tasoituksesi päivittyy puhelimesta suoraan kotiseuraan ja Golfliiton järjestelmiin – myös eBirdieen.

Sovelluksia ladattaessa on hyvä huomioida, että golfari tarvitsee vain yhden sovelluksen puhelimeensa. Mikäli on jo GameBookin käyttäjä, ei tarvitse kuin päivittää sovellus ja myös eBirdie on käytössäsi. Vastaavasti eBirdien päivitys tuo harrastajalle GameBookin kaikki ominaisuudet. Jos olet GameBookin uusi käyttäjä, kannattaa testata eri pelimuotojen ja asetusten muokkaamista jo ennen kierrosta. Näin ykköstiillä voit keskittyä vain pelaamiseen.

Lisätietoa ja ohjeita sovelluksista löytyy Suomen Golfliiton sivuilta sekä Golf Gamebookin sivuilta.