Beat the Junnu -tapahtuma 2.6. sai yllätysosallistujan golfin huipulta

Kuvassa TGKn juniorit Anttoni, Niklas, Petri ja Hermanni lähettämässä Petteri ja Mikaela Nykkyä sekä Noora ja Roope Komulaista kierrokselle.

Kaksikymmentä TGK:n kilpajunioria toimi Beat the Junnu -päivän isäntinä jakaen sekä iloa että hymyä tapahtuman osallistujille, juniorigolfin ystäville ja tukijoille.

Tapahtumapäivään mahtui 2-hengen lyöntipeliscamblen lisäksi myös juniorien vetämä puttikisa sekä chippiklinikka. Lisäksi golfkierroksen aikana osallistujat haastoivat juniorit  Beat the Junnu -kaksintaisteluihin ”Lähimmäs lippua” sekä ”Pisin drive” erikoiskilpailuissa.

Kierros päätettiin juniorien paistamien grillimakkaroiden ääreen ja palkintojen jakoon golfklubin terassilla. Tunnelma klubilla ja sen terassilla oli mitä rennoin ja aamupäivän pilvinen sääkin oli jo vaihtunut auringon paisteeseen.

 

Junioritytöt Anastasia, Eevi, Iiris ja Noora järjestivät puttikisan. Puttikisan voitto jaettiin Jaakko Hillebrandtin ja Joel Himasen kesken.
Kuvassa Joel Himanen (vas), Noora sekä Joose Himanen.

Tämän vuoden osallistujalistalta löytyi myös yksi Suomi-Golfin kärkinimistä, ammattilaisena maailmankentillä kiertävä Noora Komulainen. Nooran ja puolisonsa Roopen peli sujuikin saumattomasti ja he pääsivät pitämään scramblen voittopuheen illan suussa.
Puheessa Noora kertoi, että juniorigolfin tukeminen on hänelle sydämen asia. Noora asuu Tuusulassa ja kun hänelle tuli mahdollisuus osallistua naapurissa sijaitsevalla kentällä järjestettävään tapahtumaan niin itsenä lisäksi Noora innosti myös valmentajaansa Petteri Nykkyä tulemaan paikalle.

 

 

 

 

Vasemmalta: Kolmenneksi sijoittuneet Samuli ja Jesse Halla-aho. Toiseksi tullutta paria edusti Aaro Möhkönen, kun kaverina pelannut Tuomas Yli-Jaskari ehti jo lähteä paikalta. Kisan ykköspari Roope ja Noora Komulainen oikealla.
Pisin drive -taistelut käytiin väylällä 18. Naisten Beat the Junnu ”taistelijamme” Cia antoi periksi vain Noora Komulaiselle. Naisten kisan kakkoseksi – Nooran jälkeen – tuli Mirjami Hakala.
Miesten Pisin drive -kisan tapahtumaosallistujista voitti Roope Komulainen.
Drive ”battleissa” tapahtumaosallistujia vastaan vuorotteli Joel ja Matias. Ja kaikkiaan päivän pisimmän draivin n. 295 metriä veti oma juniorimme Matias.
Raimo Koponen palkittiin tapahtumaosallistujien Lähimmäs lippua -kisan voittajana.
Tällä rastilla päivän mittaan vieraita vastaan ”taistelleet” junnut Eelis ja Oskari saivat omat avauksensa vieläkin lähemmäs lippua.