Avajaiskilpailussa oli hyvä tunnelma

Avajaiskilpailun aamu valkeni pilvisenä ja epävakaisena, mutta kaikki mukaan ilmoittautuneet pelaajat saapuivat reippaina paikalle. Ennen kilpailun alkua kohotettiin maljat alkaneelle golfkaudelle ja nostettiin klubin liput salkoihin. Klubin kapteeni Pentti Paajasen ja ladykapteeni Jaana Björkmanin avauslyönnit käynnistivät kauden virallisesti.

Kilpailu pelattiin perinteisesti 3 hengen texasscramblena arvotuin joukkuein. Sadevarusteet piti kaivaa muutaman kerran kierroksen aikana esille, mutta onneksi suuremmalta kaatosateelta vältyttiin.

Noora Eloranta, Mauri Liimatainen ja Petri Vuollet pelasivat koko kierroksen tasaisen varmasti, ja nappasivat kilpailun voiton tuloksella 62. Jaana Björkmanin, Sirpa Häggin ja Anssi Lemmetin muodostama joukkue pelasi toiseksi tuloksella 65. Kolmannesta sijasta käytiin tiukka kamppailu kun kaksi joukkuetta pelasi täysin identtisen tuloksen. Palkinnoille pääsi Sirkka Hyytiäinen, Vesa Manssila ja Jaakko Hillebrandt, joiden yhteenlaskettu tarkka tasoitus oli 0,5 pienempi kuin neljäksi jääneiden Anneli Liikkasen, Kaarina Alangon ja Veikko Sievisen yhteistasoitus.

Avajaiskilpailussa nostettiin maljat uudelle kaudelle.

Klubin liput hulmuivat ensimmäistä kertaa uudessa paikassa.

Kilpailijat kerääntyivät katsomaan kapteenien avauslyönnit ennen kierrokselle lähtöä.

Noora Elorannan, Mauri Liimataisen ja Petri Vuolletin muodostama joukkue nappasi kilpailun voiton.