Anastasia Hekkoselle SM-kultaa Vierumäellä

Juniorit kilpailivat lyöntipelin Suomen mestaruudesta juhannuksen jälkeisellä viikolla trooppisen kuumassa säässä. Nuoremmat (14v ja 16 v) pelasivat Vierumäellä, ja vanhemmat (18 v ja 20v) Kotkassa. Aurinko helli junioreita kisaviikon, ja lämpötila kipusikin useana päivänä yli 30 asteeseen.

Anastasia Hekkonen onnistui alle 14- vuotiaiden tyttöjen sarjassa upeasti kirkastaen viime vuotisen pronssin kullaksi tuloksella +5 (74, 75, 72). “Tulin Vierumäelle jo 22.6. ja pelasin am-am -edustuskisan erittäin mukavassa seurassa. Kisan juniorisarjan voitto par-tuloksella ja am-am peliseuran hyvä tuki oli hyvä lähtö varsinaiseen kisaan. SM pelattiin hellekeleissä ja taistelu mestaruudesta tyttöjen U14 sarjassa oli erittäin tiukka. Onneksi valmentajat Ari ja Matti huolehtivat meistä koko kisan ajan, tämä auttoi kestämään helteet ja pysymään kisan johdossa alusta loppuun. Mestaruus ratkesi viimeisen päivän viimeisillä rei`illä ja sain päivitettyä viime vuoden pronssin kullaksi!” Kertaa Anastasia kisaviikon tapahtumia.
Anastasian voittoputti!
Oskari, Anastasia ja Joel kisan jälkeen Vierumäellä

Oskari Mölkänen ja Joel Talusen kilpailivat poikien U16 sarjassa. Oskari sijoittui viidenneksi tuloksella +7 (76, 72, 75). “Ensimmäinen kierros kulki todella hyvin loistavassa säässä ensimmäiset 12 reikää (-1), jonka jälkeen tuli pieni loppunotkahdus, lopputulos 76. Toisena päivänä pistin nousuvaihteen silmään ja olin 13 reikää -3, ja lopputuloksena par/72. Viimeisenä päivänä lyönti kulki hyvin mutta putit ei ja tuloksena 75/+3. Tulin viidenneksi, johon olin suhteellisen tyytyväinen. Sää oli loistava koko viikon ajan mutta todella kuuma, joten nestetankkauksen rooli nousi suureksi”, kertoo Oskari.

Joel pelasi +9 (74,73,78) sijoittuen seitsemänneksi. “Pystyin koko kisan ajan keskittymään hyvin peliin ja tein paljon hyviä ratkaisuja. Vaikka löinkin paljon hyviä lyöntejä ja pysyin positiivisena, en saanut missään vaiheessa momentumia päälle. Golf vaatii todella paljon kärsivällisyyttä, eli vaikka sijoitus ei ollutkaan tavoitteiden mukainen, ei auta muu kuin mennä eteenpäin” kertoo Joel.
Onnea Anastasia SM-kullasta, ja tsemppiä kaikille treeneihin ja tuleviin kisoihin!