Seuran puheenjohtajan terveiset

Tervehdys Tuusulan Golfklubi ry:n jäsenet,

Lämmin tervehdykseni saavuttakoon jokaisen jäsenen. Meitä on nyt 1267, jossa luvussa on hienoista kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Meillä on ollut mahtava pelikesä tänä vuonna. Aloitimme kauden heti huhtikuussa ja viheriöt olivat loistokunnossa heti kentän auettua.

Meillä on ollut myös vilkas kilpailukausi, olemmehan kuitenkin golfurheiluseura. Urheiluseurana yksi avaintehtävistämme on nuorten johdattaminen, opastaminen ja kouluttaminen hienon liikuntaharrastuksen pariin. Tänä vuonna olemme saaneet nauttia edellä mainitun tehtävän tuomaa satoa. Heini ja Ari opettajineen ovat tehneet hienoa työtä innokkaan ja motivoituneen nuorisomme kanssa.

Golfliiton junior-rankingissa seuramme on noussut kuudennelle (6.) sijalle, ja kuin makeana hedelmänä kaiken päälle juniorimme toivat meille kaksi SM- kultamitalia, ensin Joel Talusen lyöntipelissä ja sitten Matias Rantala reikäpelissä. Suuret onnittelut ja kiitokset heille taustajoukkoineen seurallemme tuomastaan kunniasta.

Toivottavasti edellä purkamani hyvänolon tunne ei jää viimeiseksi ilon aiheekseni.  Mietiskelen usein seuramme yleistä tunnetilaa. Se mitä näen, kuulen ja koen, ei aina tunnu mukavalta. Joskus se jopa valvottaa öitäkin.  Meitä on 1267, mutta heitä, jotka haluavat uhrata tietämystään, taitojaan ja/tai vain apuaan yhteisöllemme, on vain kourallinen.  Tämä on hätähuuto!

Meillä on tällä hetkellä vielä toimivat toimikunnat, mutta ne kaikki tarvitsevat apua, sillä mehut alkavat olla nykyisillä henkilöillä vähissä. Tulevassa syyskokouksessa meidän tulisi valita henkilöitä johtokuntaan erovuoroisten tilalle (kausi on kaksi vuotta), mutta halukkaita ei ainakaan jonoksi asti ole ilmaantunut.  Myös uuden ladykapteenin valinta on edessämme.

Meillä on hieno golf-seura, meillä on mukavia ihmisiä jäseninä, ja heidän kanssaan on ilo pelata sekä viettää laatuaikaa hienon harrastuksen parissa. Tämä kaikki ei kuitenkaan ole itsestään selvyys, vaan kyllä meidän tarvitsee se kaikki yhdessä suunnitella ja tehdä.  Sitä kutsutaan ” yhteisöllisyydeksi”.

Hyvät jäsenet ilmoittautukaa mukaan hoitamaan yhteisiä asioita niin johtokunnassa kuin eri toimikunnissa. Myös talkoot pitäisi saada jatkuvaksi toiminnaksi yhteisössämme. Yhdessä saamme paljon hyvää aikaiseksi.

Tapaamisiin syyskokouksessa,

Pentti Paajanen